14/3/2014

Coworking Spain Conference: Un pas cap al futur de l'emprenedoria, la innovació i les noves formes de treball

By coworkingspain

Primeres confirmacions del programa de la Conferència Espanyola de Coworking que se celebra el 25 i 26 d'abril a Madrid
Madrid, 13 de març de 2014
CoworkingSpain organitza conjuntament amb Impact Hub Madrid, utopic_US i transforma bcn la 3ª edició de la Coworking Spain Conference els dies 25 i 26 d'abril a l'espai Impact Hub Madrid, consolidant-se com a principal esdeveniment nacional de Coworking.
El nou paradigma laboral serà la temàtica principal per a aquesta nova edició: tot un viatge al futur pròxim en aquesta era digital de l'emprenedoria, la innovació i les noves formes d'organització de treball, sent el Coworking un dels motors impulsors d'aquest paradigma.
Durant dos dies més de 200 persones es donaran cita. Els ponents més influents de l'àmbit internacional compartiran idees i experiències amb una audiència formada per coworkers, gestors d'espais de Coworking, gestors immobiliaris, representants de les administracions locals, agències públiques de desenvolupament, universitats i gestors d'incubadores d'empreses emergents.
Es donaran a conèixer les apostes més innovadores de la mà d'experts nacionals i internacionals referents dins d'aquest àmbit. Les confirmacions avui dia són:
1. Coworking. Començament de l'economia col·laborativa
Luis Tamayo de Symbiosi, plataforma que fomenta l'economia col·laborativa. Viver de projectes i tendències del món cultural i social.
2. Coworking i startups
Alex Barrera, Chief WOWness Officer a Press42.com, co-fundador i editor associat a tech.eu, co-fundador de Tetuan Valley, curator de la startup Digest Madrid i Global Shaper del Fòrum Econòmic Mundial.
Raul del Pozo, soci fundador de Cink Emprende, acceleradora d'empreses tecnològiques i startups implicant-se en la definició de la innovació i la gestió.
Carmen Crespo, organitzadora d' Innovem, un punt de trobada de projectes, recursos i persones entorn de la innovació a l'àmbit professional i empresarial a Menorca.
3. Temors i errors més comuns dels coworkers
Anis Bedda, co-organitzador de la Coworking Europe Conference i de la Intrapreneurship Conference.
Director d'idees de l'antic Hub Brussel·les. Actualment fundador i gestor de  transforma bxl, espai de Coworking dirigit a una comunitat d'emprenedors, innovadors i creatius.
4. El nou paradigma laboral
Sergio Fernández, director i fundador del Màster d'Emprenedors del “Instituto Pensamiento Positivo”.
Especialitzat en el desenvolupament personal, l'emprenedoria, la creativitat, la innovació empresarial, l'economia i el treball conscient.
Stefano Borghi, co-fundador i director de creativitat i de producte a Copass, una plataforma que permet als seus usuaris l'accés a tota una red d'espais de Coworking amb un únic compte.
5. Com i quan expandir-se
Miguel Ángel Calero, gestor de l'espai de Coworking  CoSfera a Còrdoba. Espai amb l'objectiu de servir com a nexe d'unió de la comunitat d'emprenedors locals per al desenvolupament de projectes innovadors.
6. Coworkings especialitzats
Andrea García, fundadora de l'espai de Coworking 021 Studio de Barcelona. Actualment participa a l'espai de Coworking Valkiria Hub Space, especialitzat en l'emprenedoria femenina i en activitats econòmiques amb impacte social.
7. Aventatges i desaventatges de la col·laboració
Mónica Lledó, fundadora i gestora de l'espai de Coworking valencià Wayco.
8. Impulsant la Co_ del working
Manuela Procopio, investigadora i analista de tendències, i Ulrich Schubert, especialitzat en coaching per a emprenedors, s'uneixen per a crear el projecte Coworkshop. Un marc de formació lúdica i de dinàmiques de grup, pensat per les necessitats de la comunitat del món Coworking.
Aquest any la conferència presenta un format nou, més atractiu i participatiu amb l'objectiu de provocar sinergies entre tots els participants i assistents.
La conferència s'obrirà amb una presentació per trencar el gel entre tots els participants, s'organitazran grups de discussió, presentacions de projectes i workshops.
No faltarà la diversió amb el tour d'espais de Coworking i la festa a l'espai utopic_US.
Per a més informació, visita la web de CoworkingSpain o segueix el hashtag #CwSC a Twitter.
Dates i seu
25 i 26 d' abril a Impact Hub Madrid.
Programa
http://coworkingspainconference.es/programa
Entrades
http://coworkingspainconference.es/entradas
Acreditacions de premsa solicitar a [email protected]
 
Enllaços
CoworkingSpain
www.coworkingspain.es
www.coworkingspainconference.es
https://www.facebook.com/CoworkingSpain
@CoworkingSpain
#CwSC
Impact Hub Madrid
http://impacthubmadrid.com
http://facebook.com/impacthubmadrid
@ImpactHubMAD
utopic_US
www.utopicus.es
http://www.facebook.com/utopicus
@utopic_US
transforma bcn
www.transformabcn.com
http://www.facebook.com/transformabcn
@transformabcn
Medi Oficial
Yorokobu